Wie zijn wij

Wij zijn een groep enthousiaste mensen die hun krachten hebben gebundeld rond Het Kampvuur. De verbinding is gezondheid, creativiteit en spiritualiteit. De meeste deelnemers hebben elkaar leren kennen op De Yogaschool, waarmee Het Kampvuur verbonden is.

De kracht van de samenwerking is het verschil  in aanvullende mogelijkheden die we met elkaar aanbieden om je balans en gezondheid in het leven te bevorderen. Elke deelnemer heeft een eigen praktijk en werkwijze. Je kunt zelf je keuze bepalen en een afspraak maken. 

Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan kan je eerst met de coördinator van Het Kampvuur een afspraak maken. Een oriënterend gesprek van een half uur is zonder kosten. Je kunt Lizette Littel-Baetens bereiken via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-18311943.

Wil jij ook aansluiten bij het kampvuur?

Rond Het Kampvuur delen we ervaringen en kennis om elkaar te informeren en de eigen energie op peil te houden. Elk kwartaal is er een samenkomst ter lering en vermaak.

Ben je geïnteresseerd om ook jouw expertise in te zetten bij Het Kampvuur? Wees welkom om contact op te nemen met de coördinator Lizette Littel-Baetens: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Independently Together (bron: Jitske Kramer)

We werken samen zolang dat voor beiden goed voelt en de waarde over en weer kloppen. Dit doen we samen vanuit wederzijds vertrouwen en in alle openheid. Zo versterken we elkaar en kunnen we met elkaar en dankzij elkaar groeien.

We hebben heldere prijsafspraken. Daarnaast committeren we ons door samen, met elkaar, van elkaar en voor elkaar te willen leren. Wat wij onze klanten beloven, streven we ook voor onszelf na. Daar zetten we ons voor in en zoeken we elkaar voor op.

Deelnemerspakket aan Het Kampvuur:

 • er is een visitekaartje voor Het Kampvuur ontwikkelt. De yogadocent kan na de les een yogadeelnemer deze aanreiken om zo in contact te komen met Het Kampvuur en de website en/of mailen en/of telefonisch contact opnemen;
 • vermelding op de website van De Yogaschool, die wel 10.000 maal per maand wordt bezocht;
 • inzet van de nieuwsbrief aan De Yogaschool, die verzonden wordt naar 1000 mailadressen;
 • social media Facebook en instagram van De Yogaschool welke beheerd worden door Liz, manager van De Yogaschool) en zij haar expertise inzet op communicatiegebied;
 • huren van praktijkruimte van De Yogaschool op de Stelle te Hoogvliet 4 uur per dagdeel 45,00/ ; 1 uur 25,00 euro, 1,5 uur 35 euro exclusief 21 % BTW. Kan kosteloos geannuleerd worden mocht er toch geen afspraak zijn voor jouw praktijk;
 • koffie en thee kan gebruikt worden inclusief servies en afwasmogelijkheden;
 • massagetafel en klein bureau voor algemeen gebruik plaatsen;
 • bij de Ijsbaan te Poortugaal is het Atelier te huur in overleg met Gerine Dubbeldam;
 • website Het Kampvuur met doorklik naar jouw website als deelnemer;
 • coördinator en gezamenlijk website en telefoonnummer/mailadres;
 • elk kwartaal een bijeenkomst van alle deelnemers ter lering ende vermaeck bij de Ijsbaan te Poortugaal en een kampvuur buiten. We delen meegenomen eten en drinken. De huur betalen we gezamelijk;
 • Inspiratie en energie voor jou als ZZp-er;
 • gezamelijk organiseren van een  evenement ter promotie en verbinding. De kosten delen we met elkaar.

Wil je aansluiten? Wees welkom! Je betaalt eenmalig inschrijfgeld van 50,00 euro exclusief 0% BTW. Deze gaat in op het moment dat jou website is verbonden digitaal met Het Kampvuur. 

Ben je geïnteresseerd en heb je vragen? Wees welkom om met de Kampvuurcoordinator contact op te nemen telefonisch via 06- 18311943 of via mail.

Realisatie en copyright © 2021 door iFred Websites & Webdesign