Het Kampvuurgesprek

Schermafbeelding 2021 03 26 om 17.32.54Welkom bij mijn praktijk. Waar ruimte en tijd is voor vraagstukken uit je dagelijkse leven. Op elk levenspad komen uitdagingen voor waarbij je niet direct weet ' hoe nu verder'? Het zijn natuurlijke bewegingen in het leven zoals in de natuur, waar we deel van uitmaken. Elk seizoen kent een andere energie en wij voelen dat mee. 
Heb je behoefte aan verdieping, je verhaal delen, onderzoeken wat je mogelijkheden zijn? Mogelijk volg je yogalessen en bemerk je ontwikkelingen in je persoonlijkheid en/of spiritualiteit waar je eens over wilt praten. Je bent van harte welkom om contact op te nemen en we nemen een half uur de tijd voor jouw verhaal. Aan deze kennismaking zijn geen kosten verbonden.

Wil je een langere afspraak; prima. Dan kijken we naar die mogelijkheid.

Tarieven bespreken we naar je wensen en mijn mogelijkheden.
  fh1pjrbc  Wie ben ik
Mijn naam is Lizette Littel-Baetens en ben verpleegkundig specialist. Inmiddels heb ik 42 jaar ervaring in alle vlakken van de gezondheidszorg. Steeds weer valt me op hoe belangrijk luisteren is en het levensverhaal van een ieder.
Mijn motto " waarom valt de een over een grasspriet, en kan de ander de Himalaya beklimmen" blijft mij nieuwsgierig en geïnteresseerd houden in de ander. Ik heb vele, vele verhalen mogen horen en ben dankbaar voor het vertrouwen. Bij het luisteren vallen bepaalde zaken me op, die ik teruggeef aan de verteller. Een aanknopingspunt voor nu ligt vaak besloten in het verleden. Op mijn eigen levenspad heb ik zelf wijsheid en steun mogen ervaren vanuit verhalen, gezegdes en spreuken.

Wat doe ik
Naast mijn ervaring en kennis als verpleegkundig specialist, kun je bij mij een afspraak maken voor Therapeutic Touch, Meditatie en Yogalessen. Regelmatig vinden mensen niet hun gehele antwoord in de medische wereld en is mijn ervaring dat aanvullende behandeling (complementaire zorg) helpend kan zijn om de gezondheid te verbeteren naast reguliere zorg.

Ik ben yogadocent in Integrale Hatha Yoga.Lichtblauw diploma 200 uur 200px

Ik geef les als invaldocent bij De Yogaschool, Poppodium Baroeg in Rotterdam en Hogeschool Rotterdam.

yoga meisjeDaarnaast ben ik enthousiast mandalatekenaar en haak graag. Regelmatig organiseer ik een workshop bij atelier de Ijsbaan of bij Welzijn Alkbrandswaard.

 

Therapeutic Touch
Een Therapeutic Touch behandeling brengt ontspanning en kan de scherpe kantjes afhalen van pijn, onrust en angst. De behandeling brengt harmonie in jouw energie. De behandeling duurt ongeveer een kwartier. Je zit tijdens de behandeling op een stoel, gekleed. Wil je meer hierover lezen, klik op deze link. Deze behandeling kan op jouw wens gecomnineerd worden met yoga, meditatie en/of ademhalingsoefeningen.

Werkwijze consult 
Via de test van Positieve Gezondheid kan verheldering worden gebracht in de kluwen van je gedachtes. Je kunt deze zelf maken of samen. Deze bespreken we en nemen de tijd om te bepalen wat voor jou nu heilzaam is.
Er kan ook een behandeling nu heilzaam blijken bij een van de andere deelnemers aan Het Kampvuur.

Dit half uur is altijd gratis.

Waar spreken we af
De locatie van De Yogaschool op De Stelle te Hoogvliet of bij de ijsclub van Poortugaal is een mogelijkheid. Tijdens een wandeling buiten kan een gesprek ook prima. Telefonisch afspreken is mogelijk en via TEAMS of WhatsApp beeldbellen. 

Kosten consult bij  Het Kampvuurgesprek
Het eerste gesprek van een half uur is altijd gratis. Dit kan telefonisch, via Teams of op locatie. Aan jou de keuze.
Iedereen die dat wil, kan gebruik maken van een vervolggesprek(ken) bij Het Kampvuurgesprek.
Het is mogelijk om te overleggen wat de kosten zijn van een vervolgafspraak. Een financiële drempel wil ik niet opwerpen. Omdat het mijn wens is dat je graag betaald wat je passend vind in jouw situatie, hanteer ik voor een vervolgafspraak de volgende richtprijzen:

  • Afspraak van 60 minuten a 50,00 euro
  • Afspraak van 90 minuten a 65,00 euro
  • Afspraak voor een behandeling Therapeutic Touch van 30 minuten: 15.00 euro
  • Afspraak voor een behandeling Therapeutic Touch en gesprek van totaal 90 minuten: 70 euro.
  • De afspraken zijn inclusief een kopje koffie, thee en/of water
  • De afspraken zijn vrijgesteld van BTW.

Na het kosteloze kennismakingsgesprek kunnen we nadere afspraken maken voor een vervolg. Het staat je vrij het bij het kennismakingsgesprek te houden. Indien je een vervolg wilt geven aan de gesprekken spreken we af welke vorm en vergoeding bij jou past. In deze wereld waarin we het hebben over wat iets waard is en wie wat verdient, is dat soms niet vanzelfsprekend en gemakkelijk. Mijn intentie is om bij te dragen aan een wereld die voor iedereen werkt. Dus ook voor jou.

Contact
Coördinator van Het Kampvuur: Lizette Littel-Baetens
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoonnummer: 06-18311943
whatsapp1
 06-18311943

 

 

Aangesloten bij de beroepsvereniging V&VN www.venvn.nl en BIG-register 0900-3078330

Register docentenopleiding Integrale Yoga Nederland Register docentenopleiding - Centrum voor Integrale Yoga (integraleyoganederland.nl)                              


Bronnen
Heilzaamheid yoga en meditatie
Toepassing complementaire zorg in de ggz
Positieve gezondheid en Complementaire zorg
Illustratie: Fleur Kooiman

Realisatie en copyright © 2021 door iFred Websites & Webdesign